The Obstacle Run

Företag

Årets roligaste teambuilding!

Att ha ett gemensamt mål stärker gruppen och skapar nya samtalsämnen runt fikabordet. Anmäl er i samma företags- eller lagnamn och spring The Obstacle Run tillsammans! Deltagare i Run For Fun får dessutom hjälpa varandra längs banan och det viktigaste är att ha roligt. 

Vill ni förbereda er inför loppet finns det möjlighet att boka in ett teambuilding-pass på Kroppslabbet. Maila info@kroppslabbet.se för mer information och bokning.

Företagskampen & Lagkampen

När man anmäler sig kan man välja att representera både ett företag och ett lag. De fem bästa tiderna i varje kategori räknas ihop och de företag och de lag som har bäst snitt-tid på sina fem löpare vinner.

Vi kommer att uppmärksamma de tre bästa företagen och de tre bästa lagen. Ett lag kan vara antingen en förening eller ett lagnamn som kompisgänget hittat på tillsammans. Alla med samma lagnamn paras automatiskt ihop med varandra.

Det går bra att anmäla sig i vilken klass som helst, alla som anger samma företag och/eller lag är automatiskt med i dessa tävlingar.

FRISKVÅRDSBIDRAG

Om du önskar kvitto på din betalning eller använda pengar knutna till Epassi så ber vi dig maila oss på info@theobstaclerun.se så kan vi hjälpa dig med detta.

Individuella startavgifter i tävlingar och motionslopp ingår sedan sommaren 2020 numera i det friskvårdsbidrag på upp till 5 000:- som arbetsgivare skattefritt kan ge till sina anställda årligen.

Erfarenheter 2023

”Vi har sprungit andra lopp som företags-lag, men Obstacle Run var en sådan folkfest som skapade energi och stämning genom hela loppet. Otroligt välordnat och roligt från början till slut. Nästa år ska vi försvara guldmedaljen 😉
Emma Sundling
VD Sundlings
"The Obstacle Run var ett perfekt träningsmål, och inramningen med både publik och ett välarrangerat event gjorde att stämningen var magisk!"
Tobias Gustavsson
Butikschef Ballingslöv
"Utöver alla som sprang i det faktiska loppet (inte minst familjeloppet) och den träning det fört med sig var det ju massor som tittade på och tyckte det såg roligt ut och kan förmodas springa, hoppa och klättra framgent. Dvs – loppet och insatsen runtomkring måste ha en kolossal påverkan på den lokala rörelsemängden och hälsan. Det har det i alla fall haft för mig!"
Joakim Persson
Advokaterna A4

HUVUDPARTNER

PLATINUMPARTNERS

GULDPARTNERS

SILVERPARTNERS

PARTNERS

Spring tillsammans med kollegorna!