Om eventet

The Obstacle Run är ett stadslopp som går av stapeln i Lidköping den 31e augusti. På söndagen kör vi även ett familjelopp där barnen får möjlighet att köra.
Bakom loppet står företaget Kroppslabbet tillsammans med den ideella föreningen Team Kroppslabbet som arrangörer.

The Obstacle Run är ett lopp där fokus ligger på riktigt roliga hinder och en folkfest mitt i stan. Banan sträcker sig ca 8 km runtomkring i stadskärnan.
Förutom löpning i stadsmiljö blir du utmanad i olika typer av hinder, vattenhinder och terräng.

Oavsett om du springer för att bli bäst i världen, göra något kul med kollegorna eller för att du vill ta dig an en häftig utmaning så kan du delta utefter dina egna förutsättningar. Här kan du välja att springa i tävlingsklass eller Run for fun.

Jonas Nordmark, Huvudansvarig, Kroppslabbet & Rasmus Hollin, Ordförande Team KroppslabbetKärleken till hinderbanelopp och träning var grunden till starten av Kroppslabbets träningsanläggning som öppnade 2016. Sedan dess har många planer funnits på olika typer av lopp och arrangemang. När möjligheten att köpa arrangören Njie ActionRuns hinder dök upp togs chansen att äntligen kunna göra ett hinderbanelopp i toppklass i lilla Lidköping.

Med vår erfarenhet av att både springa och arbeta med hinderbanelopp är vår ambition att skapa ett riktigt roligt lopp där alla som går i mål ska ha ett leende på läpparna!